3D Visualiseringer

Visualiseringer gjør drømmer til virkelighet!

Vi leverer 3D visualisering til både boligprosjekter og næringseiendom. Små og store. Kvalitet, fleksibilitet og rask leveringstid er noen stikkord som kjennetegner oss. Vi ønsker å formidle potensialet og følelsen til prosjektet.

3D stillbilder

Med stillbildene ønsker vi å fange følelsen av å bo i boligen og vise potensialet. Vi leverer 3D visualiseringer av høy kvalitet tilpasset den målgruppen prosjektet henvender seg til.

Cinemagraph

Cinemagraph er stillbilder der elementer av bildet er i bevegelse. Det kan for eksempel være flammer i peisen eller vann som renner. Dette skiller seg ut fra mengden og trekker oppmerksomhet på digitale flater.

3D Animasjon/Film

Animasjon og film er en fantastisk måte å formidle prosjektet på. Med lyd, bilde og tekst fanger vi seerens oppmerksomhet og formidler informasjon på en måte som gjør det lett for kunden å sette seg inn i prosjektet.

VR/360 Panorama

Vi ønsker å ligge i forkant av den digitale utviklingen når det gjelder makedsføring av nybygg.  Både når det gjelder utvikling av nye verktøy og systemer eller det siste innen VR-løsninger. Ta kontakt for demo.

Kontakt oss om 3D?

Scroll for å se noen referanser

Kontakt oss