PERSONVERNERKLÆRING

Under følger informasjon til deg som besøker våre nettsider.

Hvem er Lightroom Studio?

Lightroom Studio er et byrå som jobber inn mot eiendomsbransjen og spesielt nye boligprosjekter der vi leverer alt fra konsept, design, visuelle produkter, nettsider og digital markedsføring. Våre kunder er eiendomsutviklere, eiendomsmeglere og arkitekter.
Lightroom Studio holder til på Oppegård i Akershus.

1. Opplysninger som legges inn i kontaktskjema på våre nettsider

Personopplysninger

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden trenger vi navn, epost og/eller telefonnummer. Disse opplysningene er personopplysninger.

Formålet med behandlingen

Formålet med innsamlingen er å kunne svare på din henvendelse samt sende deg relevant informasjon etterspurt gjennom din henvendelse. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at din henvendelse skal kunne etterkommes.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for de personopplysningene som samles inn om deg er:

Lightroom Studio AS
Org. Nummer 918 58 1243

Vi benytter MailChimp som leverandør av skytjenester. Opplysningene du legger inn lagres i vår database hos MailChimp.

Samtykke

Ved å klikke på checkboxen i kontaktskjemaet samtykker du til at personopplysningene du legger igjen, navn, epost og/eller telefonnummer, og eventuelt din interesse for et bestemt prosjekt, kan behandles i samsvar med samtykket og det som fremgår av denne personvernerklæringen. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Retting mv.

Den registrerte har rett til innsyn i, korrigering og sletting, samt begrensning av og protest mot behandlingen av, personopplysningene, samt rett til å påklage behandlingen til Datatilsynet. Videre kan den registrerte ha rett til å få personopplysningene overført til annen behandlingsansvarlig.

Du får ved registrering tilsendt kvittering med direkte link til å oppdatere, endre innhold eller avmelde din interesse. På denne måten kan du selv få innsyn i personopplysningene som vi har lagret om deg, korrigere opplysningene eller slette dem. Vi bruker MailChimp som løsning for all oppbevaring av type innsamlet data. Henvendelser om du skulle miste denne informasjonen rettes til kontakt på nettsiden.

Lagringstid

Personopplysningene du legger inn vil lagres i inntil 12 måneder, om ikke et kundeforhold blir opprettet. Melder du deg på nyhetsbrev, vil du motta disse til du melder deg av. Avmelding skjer via link i nyhetsbrevet.

2. Cookies

Hva er cookies og hva brukes de til?

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning.

De aller fleste nettsider benytter seg i dag av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekst som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU- regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva “cookies” er. I dette dokumentet finner du informasjon om hvordan Lightroom Studio benytter cookies på våre nettsider.

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i bruken av cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at denne nettsiden informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte “cookie paragrafen” sier følgende:

  • 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers​ kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett​
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva slags informasjon lagres?

Denne nettsiden bruker såkalte tredjepart­cookies for å kunne analysere dine bevegelser på våre sider; f.eks. antall besøkende, sider som er sett på og tid brukt på hver side. Tredjepartcookies benyttes også til å markedsføringsformål basert på sider du har besøkt, også etter du har forlatt den aktuelle nettsiden. For at vi skal kunne tilpasse nettsiden og brukeropplevelse til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts­cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

Slik kan du unngå cookies

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av cookies. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke type informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc. Du kan også slette informasjonskapsler/cookies fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

Vi har også et eget cookiepanel, som gjør det enkelt styre bruk av valgfrie cookies.Vær oppmerksom på at om du sier nei til cookies, kan du påvirke funksjonaliteten på vår, så vel som andres, nettsider.

3. Generelt om Lightroom Studios bruk av lagret informasjon

Lightroom Studio gir kun informasjon videre til tredjepart som angitt over i denne personvernerklæringen der det er helt nødvendig og for sikre målrettet og relevant markedsføring basert på den aktuelle nettsiden du har besøkt. Markedsføringen skjer i form av nyhetsbrev, annonser i sosiale medier og displayannonser på andre utvalgte nettsider. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. All informasjon som lagres er knyttet opp mot unik e-postadresse. E-post adresser som er feilstavet blir slettet automatisk.